Eksperimenterende Danske Radioamatører

  

HamDay ?

  

HamDay (radioamatørernes dag) er navnet for et fælles arrangement, som siden 2003 er blevet afholdt på området omkring Eksperimenterende Danske Radioamatørers Esbjerg afdeling.

    

Hoved ideen med denne dag, er at mødes med andre teknikinteresserede på en dejlig forårsdag, til loppemarked og auktion over nyt / brugt / gammelt grej og udstyr, samt at mødes med nye og gamle venner, til et par hyggelige timer. Arrangementet afholdes på adressen: Darumvej 110 - Gammelby Fritidscenter - i Esbjerg, og der er selvfølgelig fri adgang for alle.

  

Det første HamDay arrangement blev afviklet d. 10 maj 2003, og tilbagemeldingerne fra de besøgende var meget positive, og HamDay har siden udviklet sig til en fast tradition - hvor både sælgere / købere og interesserede, i stadig større antal trofast møder op til dette hyggelige arrangement - uanset at vejret et par gange har betydet, at vi har været nød til at opholde os indendørs på selve fritidscenteret. Indenfor er der god plads (og tørvejr) - men ude i det fri, er det nu engang en helt anden oplevelse, med salg direkte fra bagagerummet på folks biler, eller fra de opstillede borde.    

 Arrangementet er oprindelig arrangeret af lokalafdelingerne i Ribe, Give og Omegn, Herning og Esbjerg, men siden er andre kommet til og Ribe er stoppet som medarrangør.

 

Vi håber at se rigtigt mange interesserede radioamatører og teknikere

- også i 2015, og DU er selvfølgelig også meget velkommen til at komme, se, købe, eller sælge. 

 

På gensyn i 2015 til HamDay - lørdag d. 9. maj.  

 

 

                                       

 

 

 

Menu:

Forside

HamDay ?

Auktion

Loppemarked

Forplejning

Kørselsvejledning

Galleri

Regler for salg

Kontakt/Tilmelding